11 Camperplaatsen op onze bucketlist

In Nederland

11x • 11 Camperplaatsen op onze bucketlist

11 Camperplaatsen op onze bucketlist

In Nederland

11 Camperplaatsen op onze bucketlist - In Nederland

Een bucketlist is helemaal hip en ook wij hebben er eentje. Op ons lijstje staan 11 camperplaatsen in Nederland waar we snel een keertje heen willen. Overal is iets moois te zien. Na elk camperweekend wordt het lijstje langer, zoveel tips krijgen we onderweg. We komen vakantiedagen te kort . . . Herken je dat?

11 juni 2023 • 11x

In ons eerste camperseizoen bezochten we vooral kleine (boeren)campings. Gewoon omdat we het gezellig vonden vinden. En we waren het zo gewend met de caravan. We bezochten slechts één camperplaats. En wat voor plaats?! Op De Polderhaan overwonnen we in één nacht onze aversie tegen camperplaatsen. Zo snel kan het gaan.

Foto: De Polderhaan in Harmelen
De Polderhaan in Harmelen

En nu, twee jaar later laten we de campings vooral links liggen en kiezen we vooral voor een camperplaats. Ons to-go lijstje groeit gestaag. In dit blog delen wij 11 camperplaatsen die we op korte termijn zeker met een bezoekje vereren. Wie weet zitten er een paar leuke ideeën voor jouw camperplaats to-go tussen.

Berichten in de categorie 11x komen de 11-de van de maand om 11:11:11 uur online.

1 • Camperpark Nuverstee

Wij zijn reuze benieuwd naar het draaiplateau op deze camperplaats. Je kunt het plateau draaien zodat je altijd in de zon en uit de wind zit, of toch liever uit de zon. Op het plateau kies je zelf voor de beste positie van de camper. Hartstikke tof om eens uit te proberen.

Camperpark Nuverstee, Rolderstraat 4, 9531 TC Borger (Dr) (CC sitecode: 15158)


2 • Camperplaats de Steenanjer

Deze nieuwe camperplaats ligt direct aan de oever van de Overijsselse Vecht. De plekken zijn ruim en je hebt een fantastisch uitzicht. Ommen ligt op loopafstand, aan de overkant van het water. Wij waren onlangs in de buurt en hebben even gekeken op deze CP. We willen er zeker een keertje heen en dan het liefst een plekje direct aan het water. En het sanitair is er super de luxe, alsof je in een 5-sterren hotel bent!

Camperpark de Steenanjer, Zwolseweg 7, 7731 BC Ommen (Ov) (CC sitecode: 103079)


3 • Camperplaats Stoutenburght

Camperplaats Stoutenburgt is de camperplaats van het jaar 2023. Alleen daarom al moeten we er een keertje geweest zijn. Gewoon even kijken en vergelijken. Want eerlijk is eerlijk, wij hebben op De Polderhaan gestemd.

Camperplaats Stoutenburght, Markeweg 35a, 8398 GK Blesdijke (Fr) (CC sitecode: 45556)


De Wellinghoeve

Camperplaats de Wellinghoeve staat op ons to-go lijstje voor een kort weekend (2 of 3 nachten). De CP ligt in het Rijnstrangengebied en heeft een restaurant met terras. Er zijn prima wandelmogelijkheden direct vanaf de CP.

In september 2023 verbleven we een lang weekend op CP De Wellinghoeve. Het is wat ons betreft een 100% aanrader en voor herhaling vatbaar. Gewoon een fijne camperplaats met prima voorzieningen. Lees ons blog over de Wellinghoeve.

De Wellinghoeve, Rijnstrangenweg 15, 6923 SL Groessen (Gld) (CC sitecode: 42050)


Camperplaats Croy

Goede website, goede reviews, mooie omgeving en niet al te ver van huis. Genoeg redenen om Camperplaats Croy een keertje te bezoeken.

Camperplaats Croy, Jonker Karellaan 3, 5735 PT Aarle-Rixtel (NBr) (CC sitecode: 99354)


Foto: 100% Camperplezier
100% Camperplezier

Camperpark de Vlinder

Camperpark in de Achterhoek. Een mooie opgeving om heerlijk te wandelen en te fietsen. Ziet er leuk uit en ook de prijs lijkt okee. Wij zijn benieuwd.

Camperpark De Vlinder mogen we van onze bucketlist wegstrepen. Het is een superfijne plek, wat ons betreft een aanrader. Wij schreven een blog over deze mooie camperplaats.

Camperpark De Vlinder, Holterveldseweg 4, 7255 KH Hengelo (Gld) (CC sitecode: 99433)


Camperplaats Hoek

Camperplaats Hoek ligt in het buitengebied van Sint-Michielsgestel, aan de rand van natuurgebied het Bossche Broek. Den Bosch (altijd leuk) ligt op fietsafstand. De CP is vanaf huis minder dan 3 kwartier rijden, ideaal voor een citytrip naar Den Bosch.

John heeft in augustus vier dagen op CP Hoek gebivakkeerd. Een leuke plek, die op ons lijstje blijft staan. Ik wil er natuurlijk ook een keertje naar toe!

Camperplaats Hoek, Venstraat 6, 5271 TV, Sint-Michielsgestel (NBr) (CC sitecode: 101148)


Camperplaats Biest-Houtakker

Camperplaats Biest-Houtakker is een nieuwe camperplaats die hoog op het lijstje van John staat. Ik heb altijd twijfels bij grote camperparken want ik hou niet van het massale. Maar voor CP Biest-Houtakker maak ik graag een uitzondering.

Camperplaats Biest-Houtakker, Veldbraken 2b, 5081 NL Hilvarenbeek (NBr) (CC sitecode: 104699)


9 • Camperpark Midas

Camperpark Midas is een fenomeen. Op elke camperplaats is er wel iemand die Midas tipt. Het camperpark is het hele jaar open, dus onze tijd komt nog wel.

Camperplaats Midas, Markeloseweg 94, 7461PB Rijssen (Ov) (CC sitecode: 92052)


10 • Camperboerderij Dé Soley

Zoals gezegd, ik hou niet van massale camperplarken. Geef mij maar een kleinschalige campercamping met minder dan 15 plaatsen. Camperboerderij Dé Soley heeft plek voor maximal 12 campers. Klinkt heerlijk rustig en in het najaar reserveren wij er een plekje voor onze KampeerKoets.

Camperboerderij Dé Soley, Kuilerstraat 12, 5712 PA Someren (NBr) (CC sitecode: 99037)


11 • 3x Rondje Twente

Rondje Twente is een rondje toeren in Tukkersland langs de vijf mooiste camperplaatsen. De eerste twee camperplaatsen hebben we al bezocht. Er staan er nog drie op ons to-go lijstje:

Foto: Een rondje Twente met de camper
Een rondje Twente met de camper

Ik vermoed weet zeker dat dit rijtje er over een paar maanden al totaal anders uit ziet. Hopelijk kunnen we snel de eerste camperplaatsen afvinken.

Per 28-01-2024 hebben wij 5 van de 11 camperplaatsen op onze bucketlist bezocht.

Heb jij ook een lijstje met camperplaatsen to go en ben je bezig met het afvinken van al die mooie plekken? Zo ja, welke camperplaats staat er hoog op jouw bucketlist ??

Meer lezen?

« Vorig bericht

Camperplaats Sploder Stea
-Camperen aan de voet van de Holterberg-

Volgend bericht »

Broccoliflan met ham en kaas
-Smullen in de camper-

Schrijf een reactie


*   Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

KokenKoken