11 toffe camperplaatsen onder de € 20,00

100% aanbevolen

11x • 11 toffe camperplaatsen onder de € 20,00

11 toffe camperplaatsen onder de € 20,00

100% aanbevolen

11 toffe camperplaatsen onder de € 20,00 - 100% aanbevolen

Sinds 2021 zwerven we rond met onze KampeerKoets. We merken dat de prijs voor een nachtje camperen steeds hoger wordt. In dit blog vind je 11 Nederlandse camperplaatsen waar je minder dan € 20,00 betaald voor een nachtje camperplezier. En niet onbelangrijk; de camperplaatsen zijn stuk voor stuk de moeite meer dan waard.

11 mei 2024 • 11x

Het zijn alle 11 camperplaatsen waar we zelf geweest zijn in de periode van april 2021 t/m nu. Wij betaalden er minder dan € 20,00 en nu (mei 2024) is de prijs nog steeds onder de € 20,00. De prijs-kwaliteitsverhouding is er dik in orde is en de voorzieningen zijn er prima.

De genoemde prijs van € 20,00 is inclusief stroom, gebruik sanitair en overheidsheffingen.

1 • Camperplaats de Grote Leigraaf - € 17,00

Onder de rook van Apeldoorn ligt Camperplaats & Melkveebedrijf De Grote Leigraaf. Het is een nette camperplaats met voldoende voorzieningen. Eenvoudig en kaakhelder sanitar. Okee, de douchetemperatuur mag wat hoger en het sanitair is niet vewarmd. Een kniesoor die er over klaagt. Mooi uitgangspunt om te fietsen op de Veluwe.

Camperplaats de Grote Leigraaf, Leigraaf 40, 7381BR Klarenbeek (Gld) (CC sitecode: 98101)

Foto: Camperplaats & Melkveebedrijf De Grote Leigraaf
Camperplaats & Melkveebedrijf De Grote Leigraaf

2 • Camperplaats Bij Sijm - € 17,50

Camperplaats Bij Sijm in Middenmeer is een gezellige plek waar we ons gelijk thuis voelden. Vriendelijke eigenaren die de gasten persoonlijk welkom heten. Prima voorzieningen. In april geniet je er van de tulpenvelden. De locatie midden in de Wieringermeerpolder vinden wij iets minder mooi. Veel lange, rechte wegen en altijd tegenwind op de fiets 😉. Hoe dan ook een aanrader voor een lang weekend.

• Camperplaats Bij Sijm, Westermiddenmeerweg 9, 1775 RL, Middenmeer (NH) (CC sitecode: 78263)

Foto: Gezelligheid troef Bij Sijm
Gezelligheid troef Bij Sijm

3 • Camperplaats Sploder Stea - € 17,50

Tijdens de paasdagen van 2023 bivakkeren we een lang weekend op Camperplaats Sploder Stea in Espelo (Ov). In de volksmond wordt Espelo ook wel Splo genoemd en de inwoners zijn Sploders. Sploder Stea betekent zoiets als een mooi plekje in Espelo. En wat voor plekje? Gewoon een fijne camperplaats met een gemoedelijke sfeer. Zonder toeters en bellen maar wel met alles er op en er aan. Volop vertier in de directe omgeving. Lees ons blog over Camperplaats Sploder Stea.

Camperplaats Sploder Stea, Helhuizerweg 46, 7451 KD Holten (Ov) (CC sitecode: 98526)

Foto: Sploder Stea - Gewoon doen
Sploder Stea - Gewoon doen

4 • Camperplaats Croy - € 18,00

In november 2023 bezochten we camperplaats Croy in Aarle-Rixtel. Een vrij nieuwe CP met mooie plekken. De campers staan in een rondje, zodat iedereen een ruime plek voor de deur heeft. De voorzieningen zijn okee, alles is er. Sanitair is eenvoudig en schoon. De douches zijn verwarmd. Al met al waar voor je geld.

Camperplaats Croy, Jonker Karellaan 3, 5735 PT Aarle-Rixtel (NBr) (CC sitecode: 99354)

Foto: Camperplaats Croy in Aarle-Rixtel
Camperplaats Croy in Aarle-Rixtel

5 • Campererf & Camping Kweetal - € 18,50

In oktober 2022 verbleven wij op Campererf & Camping Kweetal in Schelluinen (ZH), een fijne camperplaats in de Alblasserwaard. Alles is er netjes schoon en opgeruimd, ook het sanitair. De omgeving is uitermate geschikt om lekker te fietsen. Vestingstad Gorinchem (Gorkum) ligt op fietsafstand. Enige minpunt zijn snelwegen en een drukke provincialeweg op hoorafstand.

Campererf Kweetal, Landscheiding 4, 4209DH Schelluinen (ZH) (CC sitecode: 14311)

6 • Camperplaats De Zwaan - € 18,50

Camperplaats De Zwaan in Nunspeet was onze tweede keer op een camperplaats. We waren er in februari 2022, in de winter toen het er niet echt druk was. Het is een groot camperpark en het Massa = Kassa gevoel overheerst bij ons. De meest noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Het sanitair is schoon. Alleen geen toiletpapier. Camperplaats De Zwaan is gewoon een goede keuze voor een paar nachtjes camperplezier. Niet meer en niet minder. Grootste pluspunt in de mooie omgeving.

• Camperplaats De Zwaan, Hardenbrinkweg 46, 8071 SM, Nunspeet (Gld) (CC sitecode: 10919)

7 • De Wellinghoeve - € 19,00

In september 2023 waren we een lang weekend op CP De Wellinghoeve in Groessen. Wij vonden het een fijne camperplaats met prima voorzieningen. Met terras voor koffie met iets lekkers, snacks of de daghap. Volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving van de CP. Lees ons blog over de Wellinghoeve.

De Wellinghoeve, Rijnstrangenweg 15, 6923 SL Groessen (Gld) (CC sitecode: 42050)

Foto: De camperplaats vanaf de dijk
De camperplaats vanaf de dijk

8 • Campererf de Willige Waard - € 19,50

Campererf de Willige Waard ligt op een kwartiertje rijden (<14 km) van ons huis. John is er een nachtje geweest en vond het een uitstekende CP met keurige voorzieningen. De Lopiker- en Krimpenerwaard liggen om de hoek. Mooi fietsen in de omgeving en Zilverstad schoonhoven is zeker een bezoekje waard. 100% genieten van het polderlandschap. Helaas iets te dicht bij huis om er vaker te bivakkeren.

Campererf de Willige Waard, Lekdijk West 76, 3411 MZ Willige Langerak (Utr) (CC sitecode: 60666)

9 • Camperplaats Giethmen - € 19,70

Camperplaats Giethmen ligt in het Overijsselse Vechtdal onder de rook van Ommen. Een prachtige omgeving met volop fiets- en wandelplezier. De camperplaats is ruim opgezet. Het ziet er opgeruimd en gezellig uit, overal staan potten met fleurige zomerbloeiers. Een fijne plek waar je vrolijk van word, degelijk en okee. Lees ons blog over Camperplaats Giethmen.

Camperplaats Giethmen, Hogeveldsweg 2, 8147 RJ, Giethmen (Ov) (CC sitecode: 102156)

Foto: Een fijne plek waar je vrolijk van word
Een fijne plek waar je vrolijk van word

10 • Camperplaats Biest-Houtakker - € 19,75

Camperplaats Biest-Houtakker is een groter camperpark. Een prima plek voor een fijn weekend. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig, zonder overbodige poespas. Lees ons blog over Camperplaats Biest-Houtakker.

Camperplaats Biest-Houtakker, Veldbraken 2b, 5081 NL Hilvarenbeek (NBr) (CC sitecode: 104699)

Foto: Camperplaats Biest-Houtakker is een prima plek
Camperplaats Biest-Houtakker is een prima plek

11 • Camperpark Landgoed Het Meenen - € 19,75

Camperpark Landgoed Het Meenen in Mander is een pareltje in Twente, wat een mooie plek. Een gemoedelijke campercamping waar de eigenaren er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Je proeft de gastvrijheid. Een aanrader van jewelste. Lees ons blog over Camperpark Het Meenen.

Camperpark Landgoed Het Meenen, Leningsbeekweg 4, 7663 TM Mander (Ov) (CC sitecode: 103970)

Foto: Het Meenen in de verte
Het Meenen in de verte

Onze favoriete CP in dit lijstje is Camperpark Landgoed Het Meenen, op de voet gevolgd door Camperplaats Sploder Stea. Op beide camperplaatsen is de prijs-kwaliteit dik in orde, de omgeving prachtig en de voorzieningen tip-top in orde. Plekken waar we graag nog eens naar toe gaan.

Dit lijstje is natuurlijk nooit compleet. Er zijn zeker meer mooie camperplaatsen onder de € 20,00.

Wat is jouw favoriete camperplaats onder de € 20,00?


Aan dit rijtje kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs van een overnachting kan volgend jaar zomaar hoger zijn.

Meer lezen?

« Vorig bericht

Camperplaats Biest-Houtakker
-Camperen in De Biest-

Schrijf een reactie


*   Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023