• Proclaimer - Disclaimer

Proclaimer

Wij (John en Mirjam) zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze site. Wij plaatsen (eigen) teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.

Klopt er iets niet

Wij Camperen is met grote zorg samengesteld. De informatie op ons blog is een momentopname en geschreven op basis van onze eigen ervaring. Toch is het mogelijk dat de gepubliceerde info niet volledig of onjuist is. Dingen veranderen en prijzen stijgen. Kom je iets tegen dat niet klopt, schroom niet en vertel het ons. Onze dank is groot.

Productreview

Als wij gratis artikelen gekregen hebben voor een productreview dan vermelden wij dit te allen tijde. Is dat niet het geval dan hebben wij het product zelf gekocht en schrijven we een review uit eigen initiatief. Wij geven hoe dan ook onze eerlijke mening en schrijven enkel en alleen over producten die passen bij het camperen.

Beeldmateriaal

Wij gebruiken onze eigen foto's en/of rechtenvrije foto's. Waar dit niet het geval is zullen de credits onder foto vermeld staan. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming teksten en/of foto's van ons over te nemen en te gebruiken.

Privacy

Gegevens die wij verzamelen worden niet doorgespeeld aan derden. Wij zijn zelf erg gesteld op privacy en respecteren die van jullie dus ook. Lees ook de privacyverklaring om precies te weten hoe wij omgaan met gegevens.

Voor hyperlinks op ons blog naar websites of diensten van derden zijn wij niet aansprakelijk.

Niet mee eens

Wij staan open voor feedback en reacties. Neem gerust contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook direct op het desbetreffende blogartikel reageren. Het enige dat wij van je vragen bij een reactie: 'behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden'.

Laatst bijgewerkt: 03 - 05 - 2024

Zonnetje - favicon