Wij Wandelen

Limburgs Heuvelland

• Wij Wandelen

Wij Wandelen

Wandelen is onze gezamelijke hobby. Bijna overal waar we met de camper komen gaan we aan de wandel. We volgen ons eigen pad en elk rondje is anders. Voor ons is wandelen de manier om de omgeving te ontdekken. Overal is iets moois te zien. Het liefst wandelen we over onverharde paden waar je enkel te voet kunt komen.

Alles ziet er anders uit als je wandelt !!

Al onze wandelverhalen vind je op ons blog Wij Wandelen. In 2009 begon ik een blog om het thuisfront op de hoogte te houden van mijn 4-daagse belevenissen. Later kwamen daar ook de verslagen bij van al onze wandelingen en zo is de site uitgegroeid tot ons wandelblog Wij Wandelen. Inmiddels staan er bijna 500 blogs online (mei 2023).

De mooiste tochten wandelden wij door de heuvels van het Rijk van Nijmegen en het Limburgs Heuvelland. Niet toevallig plekken waar het ook met de KampeerKoets goed toeven is.

Eerst wandelen, dan bloggen

Naast het wandelen is ons blog mijn grote hobby waar ik veel tijd in steek. Al tijdens de wandeling bedenk ik wat ik wil schrijven en maak ik (te) veel foto's. Eenmaal thuis bekijk ik alle foto's en maak ik een eerste selectie voor het blog. Dan volgt het schrijven van het verslag en dat kost het me zomaar een uurtje of 3 - 4 - 5 of zelfs meer.

Als het blog online staat kan de hele wereld meegenieten van onze wandelingen. Helemaal blij worden we van de reacties op het blog en op social media. Geweldig leuk om jullie te inspireren met de leukste wandelingen.

Blog met de meeste foto's: Street Art Wandeling in Den Haag, Kunst met een grote K.

Wandelen & Camperen gaan prima samen

Naast het wandelen vind ik het leuk om over onze camperavonturen te schrijven en zo is Wij Camperen ontstaan. Voor ons een logische een aanvulling op Wij Wandelen. Inspiratie genoeg!

Bol AlgemeenBol Algemeen